Viralni tart sa voćem je zaludeo svet! Gotov je u roku od pola sata, a samo vam treba lisnato testo, sir ili premaz po izboru. Isprobajte i recept za čuvene praznične rolnice sa cimetom. Za tart sa voćem u verziji koja nije posna možete da koristite bri sir, ali i postoji i bezbroj drugih varijanti za ovaj tart. Pročitajte način pripreme za viralni posni tart sa voćem!
Sastojci:
- lisnato testo kupljeno u prodavnici, odmrznuto
- 4 kašičica meda
- 1 jabuka, nasečena na kolutove
Recept za viralni posni tart sa voćem:
Piripremite rernu i lisnato testo:
Za viralni posni tart sa voćem prvo zagrejte rernu na 190 ° i obložite tepsiju papirom za pečenje, ostavite sa strane. Odmrznuto lisnato testo isecite na 6 jednakih pravougaonika i ostavite po strani.
Pripremite jabuke:
Prospite jednu kašičicu meda po papiru za pečenje, poređajte 4-5 kolutova jabuka koje se preklapaju preko meda, ponovo prelijte medom i pokrijte jednim pravougaonikom od lisnatog testa. Koristite viljušku da savijete ivice kako bi se zalepili za papir za pečenje. Ponovite postupak sa svih 6 pravougaonika testa. Pecite 15 do 20 minuta dok ne porumene i ne nabreknu. Uživajte u tartu od voća!
Saznajte i DA LI ZNATE DA NARPAVITE ČUVENI BAKIN KOLAČ
BONUS VIDEO:
StvarUkusa/L.S.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus