1. Iseći praziluk na kolutove, a bundevu na prutiće. Iseckati crni i beli luk, pa propržiti na ulju. Dodati meso, umešati povrće, paradajz pire i vino. Krčkati 5 minuta. Umešati kiselu pavlaku. Zagrejati rernu na 200 stepeni.
2. Zagrejati maslac i propržiti brašno. Umešati mleko, krčkati 3 minuta, začiniti i dodati muskatni orašćić po ukusu.
3. Ređati u nauljeni pleh ploče za lazanje, meso i sos. Posuti sirom i staviti u rernu na 45 minuta da se zapeče.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus