1. U dubljem tiganju na malo ulja propržite pileću džigericu dok ne porumeni i ne bude skoro potpuno ispržena. Sklonite s ringle, sipajte u dublji tanjir i ostavite sa strane.
2. Obrišite tiganj i dodajte još ulja. Ispržite iseckan crni i beli luk dok ne omekšaju i dodajte sitno iseckane pečurke. Pržite oko 5 minuta i dodajte šeri ili vino. Sačekajte da se smanji količina tečnosti pa dodajte pavlaku za kuvanje.
3. Vratite isprženu džigericu u tiganj i dodajte sve biljne začine. Ostavite da se kuva oko 10 minuta na tihoj vatri.
4. U mleku razmutite gustin i supu u prahu. Sipajte mešavinu u tiganj i pojačajte temperaturu. Kada se sos zgusne, sklonite s ringle i prelijte preko skuvane testenine po vašem izboru. Pre konzumiranja izvadite listove lovora.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus