1. Luk i beli luk isecite na kockice, a očišćeni čili naseckajte. Povrćce očistite i operite, celer i papriku isecite na kockice.
2. Zagrevajte deo po deo ulja, u porcijama pržite i meso dok ne počne da se razdvaja na grudvice. Onda u šerpu vratite meso, dodajte 250 ml supe pa kuvajte na laganoj vatri oko 15 minuta dok ne ispari većina tečnosti. Potom umešajte luk, čili, beli luk i celer, i sve zajedno prodinstajte. Dodajte paradajz sa sokom i ostatak supe, poklopite (ostavite malo otvoreno da izlazi para). Pustite da struji oko 40 minuta. Povremeno promešajte.
3. Dobro ocedite pasulj, umešajte ga u čili i kuvajte još oko 20 minuta. Jelo posolite, začinite po ukusu kajenskim biberom i umešajte sir. Poslužite po želji s kiselom pavlakom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus