1. Tikvicu isecite na tanke kolutove. Kolutove tikvice posolite i ostavite 30 minuta da odstoje u soli.
2. Pomešajte sve suve sastojke.
3. Ulijte malo mleka u jednu činiju. Odstajale kolutove ocedite. Svaki kolut uronite u mleko pa uvaljajte s obe strane u suvu smesu satojaka. Pritisnite da se dobro zalepi.
4. Potom kolutove složite u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Pokapajte malo uljem ako želite. Pecite 10 minuta na 200ºC. Okrenite na drugu stranu i pecite još 10 minuta dok ne postanu zlatni.
Izvor: Atma.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus