Praziluk može da se jede svež, da se dinsta, stavlja u čorbe, salate ili da se od njega pravi pita. Obiluje vitaminima i mineralima, pa ukoliko već niste, počnite da ga jedete češće zbog raznih benefita koje ima na naš organizam.
Sastojci:
- 1 struk praziluka (samo zeleni deo)
- 4 jajeta
- ulje
- so
Priprema:
Praziluk isecite na sitno pa propržite na ulju par minuta. Jaja umutite, posolite i sipajte preko praziluka. Pržite par minuta pa servirajte.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus