Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LOVAČKE ŠNICLE - MEKANE I SOČNE: Savršen recept za početnike

Ukusno meso koje se topi u ustima

  Izvor: Foto: Shutterstock

Možete služiti sa makaronama ili krompirom.

Sastojci: 

  • 700 g šnicli od junećeg buta
  • 1 crni luk
  • so, biber
  • brašno
  • crno vino

Možda će vas zanimati

Priprema: 

Meso ako su deblji komadi malo istucite i podelite na pola. Zatim ga posolite i pobiberite, pa uvaljajte u brašno i ispržite na malo ulja. Zatim ga izvadite, pa u tiganj dodajte još malo ulja i seckani crni luk. Kada se luk proprži dodajte malo brašna i vratite meso. Zatim dodajte vodu i malo crnog vina. Poklopite i dinstajte dok meso ne omekša. Ako bude potrebe dodajte još malo vode.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs

Pročitajte još:

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti