Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ROLOVANO BELO MESO: Umesto u rerni ispecite u tiganju - mnogo je brže, a dobićete zlatnu koricu (VIDEO)

Autor Aleksandra Ljubičić

Jednostavan recept za rolovanu piletinu iz tiganja.

 punjena pohovana piletina.jpg Izvor: Printscreen/Youtube/KAZAN

Belo meso se najčešće može videti na našim trpezama, jer je najpristupačnije i brzo se pravi. Slaže se sa svim sosevima, testeninama i povćem pa tako uvek možete imati novo jelo. Naš predlog je punjeno rolovano belo meso. Pravi se lako i brzo, a rezultat je mekano meso sa zlatnom koricom i fil koji curi.

  • Sastojci:
  • 500 g belog mesa
  • so, biber
  • 100 g kačkavalja
  • 100 g šunke
  • brašno za valjanje
  • ulje
  • peršun

Priprema:

Belo meso isecite na tanje šnicle pa ih još malo istanjite čekićem za meso. Posolite i pobiberite. Šunku i kačkavalj kupite u komadu pa ih isecite na kockice. Na svako parče mesa stavite po kocku šunke i dve kačkavalja. Urolajte pa uvaljajte u brašno. Pržite u tiganju na vrelom ulju. Duplo je brže nego u rerni, plus će se uhvatiti zlatna korica. Pre serviranja pospite peršunom.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti