Sastojci:

  • 1 glavica kiselog kupusa
  • 2 manje glavice crnog luka
  • 1 šargarepa
  • malo masti ili ulja
  • malo mlevene paprike, biber, lovorov list
  • malo slanine
  • 1 pileći file

Recept za podvarak:

Napravite podvarak - zimsko jelo koje svi vole. Pratite upustva i napravite odličan ručak.

Iseckajte crni luk i šargarepu i prodinstajte sa slaninom. Zatim dodajte seckani kupus i začinite sa malo mlevene paprike, biberom i lovorovim listom. Dinstajte sve to nekih 15 minuta, ako počne da se lepi dodajte malo vode. Piletinu skuvajte pa iscepkajte na trakice. dodajte u kupus. Sve stavite u tepsiju, a zatim u rernu i pecite nekih sat vremena na 180°C da uhvati koricu odozgo.

Bonus video

Instagram/healthfitnessguide_ Recept za sarme