Kada se vratite gladni sa posla i želite da prirpremite nešto ukusno i brzo, pravi izbor je pohovani topli sendvič. Bolji je i od prženica, a napravićete za tili čas. Deca će ga obožavati, a sa čašom jogurta je pun pogodak.
Sastojci:
- 6 kriški tost hleba
- krem sir
- šunke
- tvrdi sir
- 2 jajeta
- 20 ml mleka
- 20 g maslaca
Priprema:
Skinite koricu sa tost hleba, pa jedno parče namažite krem sirom, stavite šunku, pa preko sir. Zatim preko stavite parče hleba, premažite krem sirom, pa stavite šunku i sir. Jednu šnitu namazati krem sirom, staviti parče šunke i sira, na vrh staviti drugu krišku hleba koju smo takođe premazali krem sirom, pa stavite parče šunke i sira. I na kraju stavite treću krišku. Umutite jaja sa mlekom i malo soli. Umočite sendviče u smesu i ispecite u tiganju u kojem ste istopili puter.
Izvor: Stvar ukusa
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Originalna italijanska pasta sa rendanim jajima
Pesto od graška po receptu Džejmija Olivera
Pileći file na firentinski način