Pečeni hleb sa belim lukom je jednostavan način da začinite i ulepšate svoj obrok. Mleveni sveži beli luk je ključan za ove hrskave kriške hleba, prepune ukusa. Možda ćete želeti da isprobate i domaći hleb punjen belim lukom i sirom. Evo kako se pravi pečeni hleb sa belim lukom!
Sastojci:
- 60 g putera, rastopljenog
- 3 do 4 čena belog luka, mlevenog
- 450 g francuskog hleba, prepolovljenog po dužini
- 2 kašike mlevenog svežeg peršuna
Recept za pečeni hleb sa belim lukom
Isecite hleb
Za pečeni hleb sa belim lukom možete da isečete francuski hleb kako želite. Na manje ili veće kriške.
Pecite hleb
Pecite na 180 ° 8 minuta. Pecite dok ne porumeni. Isecite i poslužite toplo. Uživajte u pečenom hlebu sa belim lukom!
Pročitajte i kako se pravi MEKANI HLEB SA NEODOLJIVIM PUNJENJEM
BONUS VIDEO
StvarUkusa/L.S.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus