1. U činiju za salatu pomešajte crveni luk, estragon, sirće i maslinovo ulje. Posolite, pobiberite i odvojite na stranu.


Sastojci:

½ crvenog luka, sitno iseckanog

3-4 grančice estragona, sitno iseckanog

1 kašika belog vinskog sirćeta 

3 kašike maslinovog ulja

6 parčeta slanine (iseckana na kockice)

2 kriške hleba

2 kriške kozjeg sira 

200 gr zelene salate

lešnici

biljno ulje, za prženje

so 

mleveni crni biber

2. Zagrejte malo ulja u tiganju, dodajte slaninu i pržite dok ne postane hrskava. Iscedite ulje na ubrusu.

3. Zagrejte gril pećnicu i prepecite hleb sa obe strane. Zatim, isto to uradite sa kozjim sirom, dok ne dobije zlatkastu boju i ne porumeni.

4. Dodajte lešnik, slaninu i zelenu salatu u činiju.

5. Stavite kozji sir na tost.

6. Rasporedite po tanjiru i služite.