Ukoliko su vam dosadile klasične salate isprobajte nešto novo i drugačije. Salata sa parizerom, kupusom i krastavcima je super brza i može odmah da se jede. Odlična je uz ručak, ali se može služiti i na slavi uz glavno jelo, ili predjelo.
- Sastojci:
- 200 g kupusa
- 2-3 krastavca
- 200 g parizera
- 1 crni luk
- 100 g majoneza
- so i biber po ukusu
Priprema:
Kupus, krastavac, luk i parizer iseckajte i pomešajte u jednoj posudi. Dodajte so, biber i majonez pa sve dobro promešajte i servirajte.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKO PREDJELO i osvojite VREDNE NAGRADE
Zapečeni patlidžan sa sirom i jajima - večera za pola sata
Pogačice sa sirom i šunkom
Domaći sladoled od nes kafe i čokolade
Gurmanski sendvič u hrskavoj ćabati
Slatki đevreći koji mirišu na cimet