Da bi ispržena jaja na oko izgledala savršeno, uglavnom su se koristila dva načina. Dok su neki okretali jaja nakon što belance dobije zlatnu boju, drugi bi stavljali poklopac kako bi para ispržila jaja sa gornje strane.
Međutim, kada se jaje okrene, i pored toga što se lepo isprži, žumance se ne vidi. Drugim načinom se očuva žumance, ali donji deo jajeta može da izgori i postane žilav.
Predstavljamo vam način da ispržite savršeno jaje sa očuvanim žumancetom. Pogledajte video i uživajte u ukusnom i vizuelno savršenom doručku.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus