Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
    • Kulinarski trikovi
    • Saveti
    • Čišćenje kuhinje i namirnica
    Još
  • Zanimljivosti
Još
KategorijeOstalo
Naslovna
Trikovi i saveti
Saveti

Saveti

Saveti

Kako oblikovati testo i napraviti ukrase za slavski kolač: Svaki nosi važnu simboliku

Ukrasi za slavski kolač
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna savršenog prebranca: Uz ovih 7 saveta biće mekan i softan i sutradan

Prebranac u zemljanoj posudi na stolu sa lepinjicama i salatom
Reaguj
Komentariši
Saveti

Koliko se tačno žita kuva po osobi? Ovo su precizne količine za malu i veliku slavu

Slavsko žito
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako ublažiti neprijatan miris ribe tokom prženja? Tajna je u jednom jednostavnom sastojku

riba
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako zameniti mleveno meso u posnim receptima: 1 sastojak ima savršenu teksturu i ukus

Pljeskavice od tofua kao zamena za mleveno meso, na dasci
Reaguj
Komentariši
Saveti

3 zamene za prašak za pecivo u receptima: Uz njih će testo biti savršeno meko i vazdušasto

Kako se pravi zamenski prašak za pecivo
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da proja ostane sočna? Uz dodatak 2 sastojka biće sveža i neće se mrviti nekoliko dana

Kako se pravi proja
Reaguj
Komentariši
Saveti

5 saveta za savršeno skuvan i rastresit pirinač: Nikad više neće ispasti kašast

Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako sprečiti da kiseli kupus postane gnjecav: 6 stvari na koje morate da obratite pažnju

Kako se kiseli kupus
Reaguj
Komentariši
Saveti

Zašto se dodaje sirće prilikom kuvanja pilećih prsa? I najmanja količina ima veliki efekat

Zapečena piletina u sosu od kiselog mleka i pavlake429375823.jpg
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako najlakše otopiti kristalisan med: Vratite ga u tečno stanje u samo 3 koraka

OTKRIVAMO Evo kako možete prepoznati pravi med!!!.jpeg
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da džigerica nikada ne bude žilava: Uz ova 3 saveta biće mekana kao puter

džigerica
Reaguj
1
Saveti

5 saveta za prženje ribe: Ovako pripremljena će uvek biti hrskava spolja i mekana iznutra

Kako se pohuje riba bez brašna
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna domaćih kora za pitu koje ne pucaju: Bake su im dodavale 1 sastojak da bi se lepo razvlačile

Domaće kore za pitu
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako se pravi najbolji bolonjeze sos? Italijani mu obavezno dodaju ovaj sastojak

Bolonjeze sos
Reaguj
Komentariši
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 9
  • Arhiva
Najnovije
Ostalo

Recept za zdravu toplu čokoladu: Posni napitak za uživanje bez griže savesti

Pre 11 h
Božić

Božićni pavlova venac sa bobičastim voćem: Efektan, jednostavan i savršen za prazničnu trpezu

Pre 12 h
Salate i predjela

Posna mimoza salata za slavu ili praznike: Jeftinija je i ukusnija od mrsne, a i brže se pravi

Pre 13 h
Post na ulju

Kako ispeći škarpinu u rerni: Uz malo povrća i začina, dobićete specijalitet kao iz restorana

Pre 14 h
Pite

Recept za domaću bundevaru: Sočna je i puna cimeta, a 1 sastojak je izdvaja od svih drugih

Pre 16 h
Filipin Leroj Bolije 1059522469.jpg
Svečane haljine za crveni tepih: Obucite se za Novu godinu kao dive u Parizu
Fen za kosu
Grejanje vam ne radi dobro, a računi skaču? Jedan genijalan trik sa fenom rešava problem u rekordnom roku
ugg čizme
Najbolje sredstvo za skidanje fleka sa UGG čizama: Košta 150 dinara, a rezultat će vas oduševiti
Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
  • Zanimljivosti
  • Impresum
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Kontakt
  • Politika o kolačićima
  • Politika privatnosti
  • Marketing
  • Arhiva
© 2025. MONDO, Inc. Sva prava zadržana.