1. Salatu oprati, posušiti i iscepkati.
2. Luk i rotkvice iseći na kolutove, a paradajz na kriške.
3. Za preliv pomešati senf, sirće, kašiku vode, malo soli i bibera. Dodati ulje i peršun. Pomešati u činiji zelene salate, luk, rotkvice i paradajz i preliti salatu.
Zelena bajka
Što više vrsta zelenih salata to je ukus bogatiji.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus