Malina, kokosovo mleko, kikiriki puter i čokolada čine ovu poslasticu neodoljivo ukusnom.
Sastojci:
- maline
- tamna čokokolada
- kikiriki puter
- kokosovo mleko u konzervi
Priprema:
Maline ubacite u kokosovo mleko (treba da bude gusto kao fil) pa ih stavite u zamrzivač 30min.
Nakon toga uvaljate u kikiriki puter koji ste malo izmutili da bude tečniji i ubacite u zamrzivač na još pola sata.
Na kraju uvaljajte u istopljenu tamnu čokoladu i ubaciti u frižider da se stegne.
Služiti hladno kako se ne bi istopilo na sobnoj temperaturi.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom