1. Tvrdo kuvana jaja (10 minuta) iseći po dužini i izvaditi žumanca.
2. Žumanca zajedno sa tunjevinom (prethodno ocediti ulje), 1 kašikom majoneza, pavlakom i belim lukom ispasirati štap mikserom. Posoliti i pobiberiti pa još jednom promešati.
3. Napuniti jaja, dekorisati majonezom, kečapom i peršunom.
Jaja punjena tunjevinom
Idealno posluženje za parti, brzo se sprema a veoma je dekorativno i ukusno.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus