Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENDVIČ ZAPEČEN U RERNI: Ne bacajte bajat hleb, napravite jeftin doručak jednostavno i brzo

Ako vam je ostao hleb od juče, napravite ukusan sendvič i zapecite ga u rerni.

 Zapečeni bajati hleb sa sirom i šunkom Izvor: Printscreen/YT/Home kitchen with Danny

Ovo je nešto između prženica i pica hleba. Od jednostavnih i jeftinih sastojaka napravite doručak koji po svom fantastičnom ukusu može da se poredi i sa burekom. Za pripremu vam treba 5 minuta, a posle samo ostavite da se zapeče. Služite sa domaćim jogurtom. 

Sastojci:

  • 2 bageta
  • šunka
  • tvrdi sir 
  • kečap
  • pavlaka za kuvanje 
  • čeri paradajz

Možda će vas zanimati

Priprema:

Baget presecite na pola, pa svaki deo na još isto na pola po dužini. Četiri bageta poređajte u tepsiju. Nanesite kečap, poređajte komade šunke, pa sira. Preklopite preostalim hlebom. Opet sipajte kečap, stavite šunku i sir. Prelijte pavlakom za kuvanje, poređajte čeri paradajz i pospite rendanim sirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 40 minuta.

Izvor: Stvar ukusa 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti