Ovo je nešto između prženica i pica hleba. Od jednostavnih i jeftinih sastojaka napravite doručak koji po svom fantastičnom ukusu može da se poredi i sa burekom. Za pripremu vam treba 5 minuta, a posle samo ostavite da se zapeče. Služite sa domaćim jogurtom. 

Sastojci:

  • 2 bageta
  • šunka
  • tvrdi sir 
  • kečap
  • pavlaka za kuvanje 
  • čeri paradajz

Priprema:

Baget presecite na pola, pa svaki deo na još isto na pola po dužini. Četiri bageta poređajte u tepsiju. Nanesite kečap, poređajte komade šunke, pa sira. Preklopite preostalim hlebom. Opet sipajte kečap, stavite šunku i sir. Prelijte pavlakom za kuvanje, poređajte čeri paradajz i pospite rendanim sirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 40 minuta.

Izvor: Stvar ukusa