Boranija spada u klasike - jela na kašiku koja se često spremaju pored pasulja, graška, gulaša i paprikaša. Ako je do sada niste pravili pogledate u nastavku kako to da uradite.
Sastojci:
- 1 glavica crnog luka
- 1 šargarepa
- so, biber, suvi biljni začin, mlevena slatka i ljuta paprika, peršun
- 450 g boranije
- 1 čaša paradajz soka
- 2 krompira
Priprema:
Na malo ulja propržite luk, dodajte šargarepu pa i nju upržite. Ubacite očišćenju boraniju, sipajte malo vode pa dinstajte dok boranija ne omekša. Sipajte paradajz sok, dodajte još malo vode, seckan krompir na kockice, začine. Kuvajte dok krompir ne bude gotov.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus