Odlična ideja za ručak ili večeru. Pita bez kora puna je sočnog fila od mesa i sira koji se razvlači. Priprema nije komplikovana, a jelo je toliko ukusno da će vam svako ko proba tražiti recept.

Sastojci:

  • 450 g mlevenog mesa
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 1 luk
  • 8 jaja
  • 60 ml guste pavlake za kuvanje
  • 1/2 kašičice belog luka u prahu
  • So i biber
  • 170 g čedar sira
  • peršun 

Priprema:

Propržite na ulju meso i crni luk. Dodajte so, biber i beli luk u prahu. Izrendajte čedar i dodajte pola preko mesa. U činiji razbijte jaja i umutite ih sa pavlakom pa sipajte u tiganj.Odozgo stavite preostali čedar. Prebacite tiganj u rernu i pecite 20 minuta na175 ° C. Kada je gotovo pospite svežim peršunom.

Izvor: Stvar ukusa