Obradujte svoje ukućane ili goste laganom letnjom večerom koja se sprema za bukvalno 15 minuta.
Sastojci:
- Jedva velika tortilja ili par manjih ako pravite za više osoba
- Paradajz pelat
- 1 loptica mocarela sira
- Origano po ukusu
- Par listova svežeg bosiljka
- dimljeni kačkavalj
Priprema:
Na tortilju bogato namažite paradajz pelat. Poređajte kolutiće mocarela pa pospite origanom. Pecite na 200 stepeni dok se sir ne istopi. Kada je gotovo narendajte malo dimljenog kačkavalja i stavite svež bosiljak.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem