Lagani obrok ili fantastično predjelo koje će ulepšati svaku trpezu. Nikakv trud ne treba da ulažete, a ni previše novca. Paradajz ima lekovita svojstva, zato umesto salate počastite sebe ukusnim jelom za koje vam treba maksimum 10 minuta. Parče hleba je dovoljno da poslužite sa punjenim paradajzom.
Sastojci:
- 4 paradajza srednje veličine
- 250 g sira
- malo ljute paprike
- peršun, mirođija
- 2-3 kašika mleka
- 2 čena belog luka
Priprema:
Peršun i mirođiju iseckajte, pa pomešajte sa sirom. Dodajte seckani beli luk, ljutu papriku i mleko. Sve dobro sjedinite, pa napunite paradajz koji ste prethodno izdubili. Pospite seckanom mirođijom i peršunom.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus