Čokoladne torte i kolače svi vole, ali sada najpopularnijoj poslastici dodajte pire od bundeve i dobićete tortu neverovatnog ukusa. Za ovu tortu su vam potrebna svega 2 sastojka. Čokoladu treba da otopite, a od bundeve da napravite pire. Pomešajte ih i sipajte u kalup, pa ohladite. Nikad prostije i brže do poslastice nezaboravnog ukusa.
Sastojci:
- 250 g pirea od bundeve
- 300 g čokolade
Priprema:
Čokoladu istopite i pomešajte sa pireom od bundeve. Zatim sipajte u kalup prečnika 16 cm. Stavite u frižider na 2-3 sata.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus