Klasična kupus salata najbolje ide uz pečenje i roštilj, ali sada probajte malo drugačiju verziju kupus salate. Uz dodatak krastavčića, tunjevine i pavlake, postaje veoma sočna i kremasta. Sigurno će vam biti ove godine na slavskoj trpezi, a evo šta vam je sve potrebno.
Sastojci:
- mala glavica svežeg kupusa
- 6 - 8 kisela krastavca (zavisi od veličine)
- konzerva tunjevine
- 200 g majoneza
- 200 g kisele pavlake
- so, biber, peršunovo lišće, mirođija za dekorisanje
- tečnost iz tegle od krastavaca
Priprema:
Izrendajte kupus, iseckajte krastavce, izmešajte sve navedene sastojke posolite i pobiberite po ukusu. Salatu jedite isti dan. Prijatno!
Izvor: Serpica.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus