Od 1 namirnice možete da napravite 3 posna jela. Kiseli kupus propržite, a onda mu dodajte neki od sastojaka iz pripreme i vaš brzinski obrok je spreman. Tokom posta teško je da se uvek svega pridržavamo i da uvek na vreme osmislimo šta sve možemo da pravimo. Zato vam mi predlažemo kako da kiseli kupus iskoristite na najbolji mogući način.  

Sastojci:

  • 1 glavica kiselog kupusa
  • ulje
  • mleveni biber
  • beli luk po želji

Priprema:

Kupus isecite na što tanje rezance i propržite ga na ulju. Začinite. 

I PREDLOG:
Napravite kiseli kupus sa flekicama. U isprženi kupus dodajte flekice koje ste prethodno skuvali u vodi. 

II PREDLOG: 
Napravite pitu sa kupusom. Koru nafiluje isprženim kupusom, savijte malo po dužini, pa premažite uljem i urolajte. Ređajte u podmazanu tepsiju. Pecite na 200°C oko 40 minuta. 

III PREDLOG:
Napravite krompir pire, pa ga prelijte sa kašikom maslinovog ulja, zagrejanog. Dodajte prženi kiseli kupus.