Od 1 namirnice možete da napravite 3 posna jela. Kiseli kupus propržite, a onda mu dodajte neki od sastojaka iz pripreme i vaš brzinski obrok je spreman. Tokom posta teško je da se uvek svega pridržavamo i da uvek na vreme osmislimo šta sve možemo da pravimo. Zato vam mi predlažemo kako da kiseli kupus iskoristite na najbolji mogući način.
Sastojci:
- 1 glavica kiselog kupusa
- ulje
- mleveni biber
- beli luk po želji
Priprema:
Kupus isecite na što tanje rezance i propržite ga na ulju. Začinite.
I PREDLOG:
Napravite kiseli kupus sa flekicama. U isprženi kupus dodajte flekice koje ste prethodno skuvali u vodi.
II PREDLOG:
Napravite pitu sa kupusom. Koru nafiluje isprženim kupusom, savijte malo po dužini, pa premažite uljem i urolajte. Ređajte u podmazanu tepsiju. Pecite na 200°C oko 40 minuta.
III PREDLOG:
Napravite krompir pire, pa ga prelijte sa kašikom maslinovog ulja, zagrejanog. Dodajte prženi kiseli kupus.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem