Sastojci:
- pola glavice svežeg kupusa
- pola glavice crnog luka
- 1 veza peršuna, grubo seckanog
- 1 kašičica soli
- biber po ukusu
- 3 jajeta, umućena
- 80 g brašna
- 1 kašika ulja, za prženje
Priprema pite iz tiganja:
Kupus možete pripremiti na različite načine, a jedan od njih je i da napravite ukusnu pitu.U činiji pomešajte seckani kupus, seckani luk, dodajte peršun, biber i so pa promešajte rukama. Zatim dodajte umućena jaja i brašno pa promešajte kašikom. Zagrejte ulje na tiganju pa izručite smesu i zapecite sa obe strane dok ne porumeni.
Bonus video
Jednostavna fokača sa kulenom i sirom
Kako da testo naraste bez kvasca - 2 brza trika koja provereno deluju
Kako da napravite japanske vazdušaste palačinke
Mus od maline - najlepši desert iz čaše od samo 2 sastojka
Mediteranska salata sa crnim pasuljem i maslinama