Sastojci:
- pola glavice svežeg kupusa
- pola glavice crnog luka
- 1 veza peršuna, grubo seckanog
- 1 kašičica soli
- biber po ukusu
- 3 jajeta, umućena
- 80 g brašna
- 1 kašika ulja, za prženje
Priprema pite iz tiganja:
Kupus možete pripremiti na različite načine, a jedan od njih je i da napravite ukusnu pitu.U činiji pomešajte seckani kupus, seckani luk, dodajte peršun, biber i so pa promešajte rukama. Zatim dodajte umućena jaja i brašno pa promešajte kašikom. Zagrejte ulje na tiganju pa izručite smesu i zapecite sa obe strane dok ne porumeni.
Bonus video
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Mleveno meso sa zelenom salatom
Recept za praznične mafine
Čizkejk sa narom savršen za zimske dane
Jednostavna pileća salata sa kikirikijem i susamom za Novu godinu