Ručak koji se brzo priprema, biće gotov za manje od pola sata, a cela porodica će se najesti i uživati. Ovako pripremljena piletina odlično ide uz razne priloge i soseve-prelive. Takođe, možete je poslužiti i samo uz sezonsku salatu.
Kada jednom probate piletinu na ovaj način stalno ćete joj se vraćati.
Sastojci:
- 500g pilećih prsa
- 1 crni luk
- 1 čen belog luka
- 1 jaje
- so, biber
- ulje
- 10 g putera
- 120 ml mleka
Priprema:
Isecite pileća prsa na veće kockice. Isecite i crni i beli luk. Ubacite ih u činiju pa dodajte sve ostale sastojke osim ulja. Štapnim mikserom usitnite smesu. Možete i u blenderu ako nemate štapni mikser. Kašikom vaditi smesu i pržiti u tiganju na zagrejanom puteru sa obe strane. Poslužiti uz pire krompir, pirinač ili salatu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus