Pileći fileti pohovani u siru su spolja hrskavi i sadrže sve što vam je potrebno za brzi nedeljni ručak. Ukoliko volite piletinu isprobajte i kremastu, začinjenu piletinu iz tiganja. A evo kako se prave pileći fileti pohovani u siru.
Sastojci:
- 2 pileća filea
- 1 razmućeno jaje
- 3 kašike sitno rendanog tvrdog sira
- 3 kašike prezle
- So i biber po ukusu
- 1 kašika sitno seckanog svežeg peršuna
- Ulje
Recept za pileće filete pohovane u siru
Izlupajte filete
Pileće filete izlupajte, kako biste ih istanjili. Nakon toga umutite jedno jaje. Začinite jaje solju i biberom, i začinima po želji.
Pržite piletinu
Ispržite filete na puteru ili ulju, dok ne dobiju zlatnu boju. Servirajte uz krompir i pospite peršunom.Uživajte u pilećim filetima pohovanim u siru.
Pročitajte i jednostavan trik za najhrskaviju pileću kožicu
BONUS VIDEO
StvarUkusa/L.S.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus