Pileći fileti pohovani u siru su spolja hrskavi i sadrže sve što vam je potrebno za brzi nedeljni ručak. Ukoliko volite piletinu isprobajte i kremastu, začinjenu piletinu iz tiganja. A evo kako se prave pileći fileti pohovani u siru.
Sastojci:
- 2 pileća filea
- 1 razmućeno jaje
- 3 kašike sitno rendanog tvrdog sira
- 3 kašike prezle
- So i biber po ukusu
- 1 kašika sitno seckanog svežeg peršuna
- Ulje
Recept za pileće filete pohovane u siru
16:29
Korak 1
Izlupajte filete
Pileće filete izlupajte, kako biste ih istanjili. Nakon toga umutite jedno jaje. Začinite jaje solju i biberom, i začinima po želji.
16:32
Korak 2
16:34
Korak 3
Pržite piletinu
Ispržite filete na puteru ili ulju, dok ne dobiju zlatnu boju. Servirajte uz krompir i pospite peršunom.Uživajte u pilećim filetima pohovanim u siru.
Pročitajte i jednostavan trik za najhrskaviju pileću kožicu
BONUS VIDEO
StvarUkusa/L.S.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem