Kada niste raspoloženi za komplikovane deserte, a želite da pojedete neki slatkiš onda napravite jednostavnu bostonsku krempitu koja se ne peče i ne kuva. Ono što vam je potrebno je puding od vanile koji se ne kuva, slatka pavlaka, keks i čokoladna glazura. Najlakše se pravi jer se sastojci samo umute, a čokoladnu glazuru možete da napravite ako istopite slatku pavlaku i čokoladu. Ohladite kolač i poslužite. Takođe, možete da koristite i oreo keks. Keks bostonskoj krempiti daje hrskavost, a kremasti fil sočnost. 

Sastojci:

  • 2 kesice pudinga od vanile (bez kuvanja)
  • 230 ml slatke pavlake 
  • 3 šolje hladnog mleka 
  • keks 

Za glazuru:

  • 150 g čokolade 
  • deblje parče neslanog putera
  • 1/2 šolje šećera
  • 1/4 šolje mleka
  • 1 kašičica ekstrakta vanile

Priprema:
Umutite puding i mleko, pa dodajte umućenu slatku pavlaku i promešajte. Kalup obložite providnom folijom, poređajte keks i sipajte pola fila, zatim stavite još jedan red keksa, pa preostali fil. Na kraju stavite još jedan red keksa. 
U šerpi istopite puter, čokoladu, šećer i mleko, pa dodajte vanilu i promešajte. Sipajte preko keksa, sačekajte da se ohladi malo, pa izrendajte čokoladu. Stavite u frižider na 4 sata, ali najbolje je preko noći. Možete da držite i u zamrzivaču.