Nikad jednostavnija torta od sastojaka koje svi volite. Umesto patišpanja poređajte keks, zatim maskarpone fil, pa preko piškote. Između piškota sipajte nutela fil, a sve to ukrasite čokoladom. Kada se ohladi poslužite gostima ili počastite sebe kada vam se jede nešto slatko.
Sastojci:
- 250 g maskarponea
- 3 kašike šećera u prahu
- 400 ml slatke pavlake
- 3 kašike nutele
- 160 g keksa
- 100 g piškota
- bela čokolada
- mlečna čokolada
Priprema:
Umutite maskarpone, slatku pavlaku (200 ml) i šećer u prahu. Poređajte ptit ber umočen u mleko. Dva reda keksa poređajte. Sipajte beli fil od maskarpone fila i preko stavite piškote umočene u mleko. Napravite razmak između piškota. Umutite preostalu slatku pavlaku i dodajte nutelu, pa promešajte. Sipajte pomoću šprica za kolače dobijenu smesu između piškota. Stavite u frižider na 2 sata. Ukrasite istopljenom belom i mlečnom čokoladom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus