Nikad jednostavnija torta od sastojaka koje svi volite. Umesto patišpanja poređajte keks, zatim maskarpone fil, pa preko piškote. Između piškota sipajte nutela fil, a sve to ukrasite čokoladom. Kada se ohladi poslužite gostima ili počastite sebe kada vam se jede nešto slatko. 

Sastojci:

  • 250 g maskarponea
  • 3 kašike šećera u prahu
  • 400 ml slatke pavlake
  • 3 kašike nutele
  • 160 g keksa
  • 100 g piškota
  • bela čokolada
  • mlečna čokolada

Priprema:

Umutite maskarpone, slatku pavlaku (200 ml) i šećer u prahu. Poređajte ptit ber umočen u mleko. Dva reda keksa poređajte. Sipajte beli fil od maskarpone fila i preko stavite piškote umočene u mleko. Napravite razmak između piškota. Umutite preostalu slatku pavlaku i dodajte nutelu, pa promešajte. Sipajte pomoću šprica za kolače dobijenu smesu između piškota. Stavite u frižider na 2 sata. Ukrasite istopljenom belom i mlečnom čokoladom.