Ako volite brze voćne poslastice koje se ne peku, onda obavezno isprobajte ovaj desert. 

Sastojci:

  • 700-800 g jagoda ili malina
  • 1/2 l slatke pavlake
  • 400 ml kondezovanog mleka
  • 500 g keksa 

Priprema:
Umutite slatku pavlaku, pa dodajte kondezovano mleko i nastavite da mutite. Zatim dodajte 400 g iseckanih jagoda i promešajte. Takođe dodajte usitnjeni keks (250 g) i sjedinite. 

U kalup poređajte preostali keks, pa onda sipajte fil, pa preko preostale jagode. Ukrasite otopoljenom čokoladom i stavite u frižider na 2 sata. 

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: brzireceptiisaveti