Ako volite brze voćne poslastice koje se ne peku, onda obavezno isprobajte ovaj desert.
Sastojci:
- 700-800 g jagoda ili malina
- 1/2 l slatke pavlake
- 400 ml kondezovanog mleka
- 500 g keksa
Priprema:
Umutite slatku pavlaku, pa dodajte kondezovano mleko i nastavite da mutite. Zatim dodajte 400 g iseckanih jagoda i promešajte. Takođe dodajte usitnjeni keks (250 g) i sjedinite.
U kalup poređajte preostali keks, pa onda sipajte fil, pa preko preostale jagode. Ukrasite otopoljenom čokoladom i stavite u frižider na 2 sata.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: brzireceptiisaveti
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom
Minestrone čorba za post na vodi
Kako da napravite moka krem tortu
Jednostavan hleb od krompira
Kolač od hleba i jabuka sa kremom i suvim grožđem