Pita od lisnatog testa sa žele bombonama se tako jednostavno sprema, a treba vam samo 3 sastojka. Deca će se posebno obradovati ovakvoj poslastici, a pošto je i ukusna, ali i dekorativna možete je služiti i na slavljima.
Ako niste ljubitelj žele bombona ili vas mrzi da uključujete rernu onda je ovo naša prepurka šta možete da pripremite - torta sa kokosom i vanila filom.
Sastojci:
- 500 g lisnatog testa
- 400 g žele bombona
- 1 žumance
Priprema:
U kalup za tart stavite deo lisnatog testa i malo premažite vodom, a ostatak razvucite i isecite na trake. Obmotajte trake oko svake žele bombone i ređajte u kalup. Premažite umućenim žumancetom. Pecite na 200°C nekih 30-40 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus