Kremasta i bogatog ukusa Kinder torta koju će deca sigurno obožavati. Za njenu pripremu neće vam trebati rerna samo sjedinite sve sastojke i poređate. Zasigurno da će biti kraljica svake proslave, a možete da je ukrasite po svom ukusu. 

Sastojci:

Za tortu:

  • 300 g piškota
  • 300 ml mleka
  • 700 g maskarpone sira
  • 400 ml slatke pavlake
  • 150 g šećera u prahu
  • 25 kinder čokoladica

Za glazuru:

  • 150 g čokolade

Priprema:

U pleh poređajte piškote natopljene u mleko. Slatku pavlaku umutite sa prah šećerom, pa kada se skroz zgusne pomešajte sa maskarpone sirom. Kinder čokoladice rastopite i dodajte u smesu. Dobro promešajte i jedan deo odvojite za glazuru. Ostatak smese stavite preko piškota. Poravnajte, pa odozgo stavite još jedan red piškota i premažite kremom koji ste odvojili. Ostavite u frižider nekih 2 sara da se ohladi. Rastopite čokoladi i kada se torta stekla ukrasite je po želji sa čokoladom.

Izvor: Stvar ukusa