Predstavnica Srbije na Evroviziji, Ana Đurić - Konstrakta, podelila je svoje utiske iz Torina. Ona se danas sprema da izvede svoju pesmu "In Corpore Sano" na sceni. Zadovoljna je kako teku pripreme i kako su je dočekali.
"Sve je kako je bilo i očekivano. Fokusirani smo na polufinale, prvo to, to je prva stepenica koju bi da pređemo. Ispostavilo se da imamo veliku podršku iz regiona. Poštuju ono što smo uradili. Prepoznali su nastup kao nešto drugačije. Dobili smo pažnju", rekla je Konstrakta, a osvrnula se i na svoju kilažu.
"Smršala sam bila, ali jedemo ovde dosta kroasana, tako da je moja kilaža sad u porastu".
Kako se Evrovizija ove godine održava u Torinu, nije ni čudo što popularna pevačica ne može da odoli hrani. Italijani su poznati po fenomenalnoj kuhinji, a pogotovo po jelima od testa, kao što su paste, lazanje... Pored Francuza i Italijani mogu da se pohvale super receptima za kroasane. U nastavku teskta pročitajte i kako vi možete da na najbrži način napravite najukusnije pecivo.
Sastojci:
- 500 g lisnatog testa
- 200 g čokoladnog namaza
- 1 jaje
- 1 kašika vode
Priprema:
Razvucite lisnato testo na pobrašnjenoj površini, a zatim isecite na trouglove. Stavite kašičicu čokolade i urolajte. Stavite na pleh koji ste obložili pek papirom. Lagano, prstima savijte kroasan u obliku polumeseca. Premažite ih umućenim jajetom i vodom. Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 25-30 minuta. Možete da urolate i prazne.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus