Predstavnica Srbije na Evroviziji, Ana Đurić - Konstrakta, podelila je svoje utiske iz Torina. Ona se danas sprema da izvede svoju pesmu "In Corpore Sano" na sceni. Zadovoljna je kako teku pripreme i kako su je dočekali. 

"Sve je kako je bilo i očekivano. Fokusirani smo na polufinale, prvo to, to je prva stepenica koju bi da pređemo. Ispostavilo se da imamo veliku podršku iz regiona. Poštuju ono što smo uradili. Prepoznali su nastup kao nešto drugačije. Dobili smo pažnju", rekla je Konstrakta, a osvrnula se i na svoju kilažu. 

"Smršala sam bila, ali jedemo ovde dosta kroasana, tako da je moja kilaža sad u porastu". 

Kako se Evrovizija ove godine održava u Torinu, nije ni čudo što popularna pevačica ne može da odoli hrani. Italijani su poznati po fenomenalnoj kuhinji, a pogotovo po jelima od testa, kao što su paste, lazanje... Pored Francuza i Italijani mogu da se pohvale super receptima za kroasane. U nastavku teskta pročitajte i kako vi možete da na najbrži način napravite najukusnije pecivo

Sastojci:

  • 500 g lisnatog testa 
  • 200 g čokoladnog namaza
  • 1 jaje 
  • 1 kašika vode 

Priprema:

Razvucite lisnato testo na pobrašnjenoj površini, a zatim isecite na trouglove. Stavite kašičicu čokolade i urolajte. Stavite na pleh koji ste obložili pek papirom. Lagano, prstima savijte kroasan u obliku polumeseca. Premažite ih umućenim jajetom i vodom. Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 25-30 minuta. Možete da urolate i prazne. 

Izvor: Stvar ukusa