Kako nam dolazi hladnije vreme, supa je tu da nas ugreje. Ali, supa ili čorba takođe nas jačaju naš imunitet i čuvaju zdravlje. Zato je dobro jesti pre glavnog jela i tanjir čorbe. Ako nemate vremena da je spremate često, potrudite se bar da na nedeljnom ručku na vašem stolu bude i neka vrsta supe. 

Domaća supa sa rezancima je odličan izbor i svaka domaćica koja drži do sebe mora da zna da je sprema. A posle supe poslužite pečeno meso i krompir iz rerne

Sastojci:

  • piletina
  • 1 crni luka
  • veza zeleni
  • celer
  • domaća rezanca

Priprema:

Stavite meso u hladnu vodu da se kuva, a za to vreme na drugoj ringli prepecite crni luk koji ste isekli na polutke. Dodajte ga u meso i posolite sve. Kada je meso polugotovo, dodajte iseckanu vezu zeleni i celer. Gotovu supu procedite, dodajte rezanca i ostavite još kratko da se kuva.