Kako nam dolazi hladnije vreme, supa je tu da nas ugreje. Ali, supa ili čorba takođe nas jačaju naš imunitet i čuvaju zdravlje. Zato je dobro jesti pre glavnog jela i tanjir čorbe. Ako nemate vremena da je spremate često, potrudite se bar da na nedeljnom ručku na vašem stolu bude i neka vrsta supe.
Domaća supa sa rezancima je odličan izbor i svaka domaćica koja drži do sebe mora da zna da je sprema. A posle supe poslužite pečeno meso i krompir iz rerne.
Sastojci:
- piletina
- 1 crni luka
- veza zeleni
- celer
- domaća rezanca
Priprema:
Stavite meso u hladnu vodu da se kuva, a za to vreme na drugoj ringli prepecite crni luk koji ste isekli na polutke. Dodajte ga u meso i posolite sve. Kada je meso polugotovo, dodajte iseckanu vezu zeleni i celer. Gotovu supu procedite, dodajte rezanca i ostavite još kratko da se kuva.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus