Jednostavan kremasti desert koji se sprema za 10 minuta, i samo čekate da se stegne u frižideru. Nema pečenja! Rezultat je neverovatno ukusan desert koji će se svima dopasti i koji će vas oduševiti! Kombinacija keksa, krema i kikirikija čini ovu tortu pogodnom za sve vrste  svečanosti.

Sastojci:

Kora:

  • 200 g čokoladnog petit ber keksa
  • 100 g pečenog kikirikija
  • 80 g rastopljenog putera

Fil 1:

  • 200 g krem sira
  • 200 g krema
  • 100 ml slatke pavlake 

Fil 2:

  • 300 ml pavlake 
  • 40 g šećera u prahu

Ukrašavanje:

  • orasi i čokolada 

Priprema:

Keks i kikiriki sameljite. Dodajte otopljen puter, sjedinite pa smesu utisnite u kalup. Stavite u frižider. Za fil sjedinite krem sir i krem. Umutite mikserom. Slatku pavlaku umutite posebno, pa dodajte prethodnoj smesi. Izlijte fil preko kore od keksa. Stavite da se hladi. 

Umutite slatku pavlaku pa dodajte šećer u prahu. promešajte pa stavite preko prvog fila. stavite u frižider na pola sata. Ukrasite po želji orasima i čokoladom.