Ova izuzetno kremasta torta koja se topi u ustima, oduševiće vaše ukućane. Ono što će obradovati sve domaćice to je da se izuzetno lako priprema, a trebaju vam samo 3 sastojka i nekih deset minuta. Kada nemate ideju koji slatkiš da spremate i nemate previše vremena ova torta je idelano rešenje.
Sastojci:
- 500 ml slatke pavlake
- 100 g šećera
- 500 g čokoladnih medenjaka
Priprema:
Slatku pavlaku umutite sa šećerom da dobijete gust šlag. Medenjake isecite na kocke i ubacite u dobijeni fil, pa sve dobro izmešajte. Prespite u kalup prečnika 24 cm obložen papirom za pečenje. Ostavite preko noći u fružideru da se dobro stegne. Sutradan ga izvrnite na tanjir i spreman je za služenje. Po želji možete da ga prelijete istopljenom čokoladom.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus