Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAJA PUNJENA KREMASTIM ŽUTIM FILOM: Pomešajte 3 sastojka i eto odličnog slavskog predjela 

Autor Ljubomira Trbojević
Autor Ljubomira Trbojević

Kada nemate više ideja šta da spremite za predjelo za svečanu trpezu vi isprobajte punjena jaja.

Punjena jaja sa senfom i majonezom recept.png Izvor: Printscreen/YT/Tasteful

Ne morate za slavsku trpezu da pravite uvek isto predjelo. Međutim, ako volite da slana torta, mimoza ili ruska salata uvek budu tu, to ne morate menjati, samo je sada obogatite ovim dekorativnim predjelom. Nakon što skuvate i prepolovite jaja napunite ih smesom od senfa i majoneza i još samo pospite paprikom. Kada probate, a naročito kad ih poslužite na slavi, uverićete se u to da ste napravili pravi izbor za ovo predjelo, koje možete praviti i za rođendane ili bilo koju drugu svečanost.

Sastojci:

  • 6 jaja
  • 1/3 šolje majoneza
  • 1 kašika senfa
  • mlevena paprika

Možda će vas zanimati

Priprema:

Skuvajte jaja, presecite ih na pola, izbacite žumance učiniju, a belanca stavite na tanjir za serviranje. Izgnječite žumnance i dodajte mu majonez, senf, biber, so i sve dobro promešajte. Ravnomereno napunite belanca ovom smesom i za kraj samo pospite paprikom.

PROČITAJTE JOŠ

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti