Ne morate za slavsku trpezu da pravite uvek isto predjelo. Međutim, ako volite da slana torta, mimoza ili ruska salata uvek budu tu, to ne morate menjati, samo je sada obogatite ovim dekorativnim predjelom. Nakon što skuvate i prepolovite jaja napunite ih smesom od senfa i majoneza i još samo pospite paprikom. Kada probate, a naročito kad ih poslužite na slavi, uverićete se u to da ste napravili pravi izbor za ovo predjelo, koje možete praviti i za rođendane ili bilo koju drugu svečanost.
Sastojci:
- 6 jaja
- 1/3 šolje majoneza
- 1 kašika senfa
- mlevena paprika
Priprema:
Skuvajte jaja, presecite ih na pola, izbacite žumance učiniju, a belanca stavite na tanjir za serviranje. Izgnječite žumnance i dodajte mu majonez, senf, biber, so i sve dobro promešajte. Ravnomereno napunite belanca ovom smesom i za kraj samo pospite paprikom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus