Ne morate za slavsku trpezu da pravite uvek isto predjelo. Međutim, ako volite da slana torta, mimoza ili ruska salata uvek budu tu, to ne morate menjati, samo je sada obogatite ovim dekorativnim predjelom. Nakon što skuvate i prepolovite jaja napunite ih smesom od senfa i majoneza i još samo pospite paprikom. Kada probate, a naročito kad ih poslužite na slavi, uverićete se u to da ste napravili pravi izbor za ovo predjelo, koje možete praviti i za rođendane ili bilo koju drugu svečanost.

Sastojci:

  • 6 jaja
  • 1/3 šolje majoneza
  • 1 kašika senfa
  • mlevena paprika

Priprema:

Skuvajte jaja, presecite ih na pola, izbacite žumance učiniju, a belanca stavite na tanjir za serviranje. Izgnječite žumnance i dodajte mu majonez, senf, biber, so i sve dobro promešajte. Ravnomereno napunite belanca ovom smesom i za kraj samo pospite paprikom.