Kada nemate ideju za ručak, meso je uvek dobro rešenje. Pogotovo ako se priprema u sosu koji ga čini mekanim. Meso možete da poslužite sa hlebom i salatom, ali i sa prilogom kao što je pirinač ili krompir

Posle ovako ukusnog ručka, počastite se brzim kolačem bez pečenja

Sastojci:

  • 700 g mesa po izboru
  • 400 g pečuraka 
  • 1 crni luk
  • 3 čena belog luka 
  • 500 ml pavlake za kuvanje

Priprema:

Meso isecite na kockice, pa ispržite na vrelom ulju nekih 10 minuta. Zatim dodajte seckani crni i beli luk i pečurke. Posolite i dodajte začine po želji. Dinstajte 25 minuta na umerenoj temperaturi. Na kraju dodajte pavlaku i kuvajte još 10 minuta. Pospite seckanim peršunom. 

Izvor: Stvar ukusa