Kada nemate ideju za ručak, meso je uvek dobro rešenje. Pogotovo ako se priprema u sosu koji ga čini mekanim. Meso možete da poslužite sa hlebom i salatom, ali i sa prilogom kao što je pirinač ili krompir.
Posle ovako ukusnog ručka, počastite se brzim kolačem bez pečenja.
Sastojci:
- 700 g mesa po izboru
- 400 g pečuraka
- 1 crni luk
- 3 čena belog luka
- 500 ml pavlake za kuvanje
Priprema:
Meso isecite na kockice, pa ispržite na vrelom ulju nekih 10 minuta. Zatim dodajte seckani crni i beli luk i pečurke. Posolite i dodajte začine po želji. Dinstajte 25 minuta na umerenoj temperaturi. Na kraju dodajte pavlaku i kuvajte još 10 minuta. Pospite seckanim peršunom.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus