Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LAZNI PODVARAK SA SVINJSKIM MESOM: Samo isecite sastojke, poređajte u tepsiju i zapecite - očas posla

Autor Sanja Belinić
Autor Sanja Belinić

Ako volite podvarak sa kiselim kupusom i ovaj sa svežim će vam se dopasti sigurno.

Lažni podvarak.png Izvor: Printscreen/YT/ Home kitchen with Danny

Od kiselog kupusa pravimo podvarak i sarme, najlepša srpska jela tokom zime. Sada isprobajte recept za lažni podvarak koji se pravi sa svežim kupusom i svinjskim mesom. Poređajte sastojke u tepsiju i zapecite, a na vašem stolu će biti predivan ručak za celu porodicu. Garantnovano se svima sviđa, a priprema ne oduzima mnogo vremena. Pečenje je malo duži proces, ali za to vreme možete da se odmorite uz kafu ili domaći sok

Sastojci:

  • 1 glavica kupusa 
  • 1 kg svinjskog mesa
  • 3 paradajza
  • so, biber, začinska paprika, lovorov list

Možda će vas zanimati

Priprema:

Isecite kupus, pa ga posolite, pospite začinsku papriku i maslinovo ulje. Meso takođe isecite, pa ga posollite, pobiberite i pospite začinskom paprikom. Paradajz isecite na sitne komade ili narendajte.
Sipajte malo maslinovog ulja na dno tepsije. Poređajte kupus, meso, pa paradajz. Stavite lovorov list i nastavite da ređate istim redosledom dok ne utrošite materijal. Poslednji red treba da je kupus. Pokrijte tepsiju folijom i stavite poklopac. Pecite na 220°C oko 2,5 sata. 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti