Ako volite šarena jaja, a želite brzinski da ih ofarbate, onda koristite konac i aluminijumsku foliju.
Zasladite se za Uskrs predivnim kolačem u obliku gnezda.
Ako želite prelepe šare bez mnogo truda, onda za farbanje jaja koristite stare svilene kravate.
Ove godine jaja farbajte prirodnim bojama, a mi vam predlažemo spanać i nanu za najlepšu zelenu boju.
Ako volite žutu boju, onda jaja ofarbajte prirodnom metodom i to pomoću kurkume.
Ove godine uskršnja jaja ofarbajte margarinom i gel bojom po želji.
Ove godine jaja ofarbajte sodom bikarbonom, jer ćete dobiti najlepše boje.
Ulepšajte uskršnju trpezu pecivom u obliku šargarepe koje se lako pravi.
Za Uskrs poslužite lava kolač, ali na drugačiji način. Napravite ga u ljuski jajeta.
Ove godine ofarbajte jaja krep papirom i dobićete najlepše boje.
Ako nemate ideju kako ove godine da ofarbate jaja, mi vam predlažemo da koristite salvete i gel boje.
Ukiseljena jaja se lako prave, a možete da ih služite za svečanu uskršnju trpezu, kao neobično predjelo.
Svečana uskršnja salata sa pilećom džigericom se lako pravi, a svima će svideti.
Ulepšajte vašu uskršnju trpezu i preslatkim keksom u obliku zeca.
Za farbanje najlepših uskršnjih jaja ne morate da budete umetnici, samo vam je potrebno par stvari koje već imate.
Od lisnatog testa možete da napravite najukusnija peciva, a naš predlog je uskršnji venac.
Ove godine ofarbajte jaja šarenim gel bojama i ukrasite cvećem od papira.
Ove godine jaja ofarbajte u crvenu boju, šaru napravite pomoću papira.
Svake godine izlaze nove tehnike farbanja jaja, a mi predlažemo da isprobate ovu u lukovini i sa voskom.
Najlepše boje ćete dobiti ako uskršnja jaja ofarbate čajem od hibiskusa.
Naučite kako se pravi prelepo dekorisano uskršnje jaje od lisnatog testa punjeno čokoladom.
Približava se Uskrs i vreme je da osmislite kako želite da ove godine ofarbate jaja.
Farbanje jaja svi vole, a postoji milion različitih tehnika. Mi predlažemo da napravite vesela uskšrnja jaja pomoću alu folije i gel boja.
Prolećna ruska salata je laganija od originalne i brže se pravi. Odlična je za uskršnju trpezu.
Ako volite šljokice i svetleći efekat, onda ove godine jaja ofarbajte u vinu.
Pečena prasetina prelivena maslinovim uljem i medom pravi se sa dodatkom raznih začina, te je savršeno jelo za praznike.
Za uskršnji ručak vam predlažemo da napravite sočno svinjsko meso u aromatičnom sosu.
Ako želite da se zasladite posle bogatog uskršnjeg ručka, mi vam predlažemo ovaj kolač sa čokoladom.
Za uskršnji ručak napravite pečenu jagnjetinu sa graškom po receptu Đenara Kontalda.
Najnežnije pastelne tonove dobićete ako uskršnja jaja ofarbate penom za brijanje i bojom za kolače.
Jaja možete da ofarbate na milion načina, a mi vam predlažemo da isprobate i ovu tehniku sa borovnicom.
Ofarbajte najlepša uskršnja jaja tako što ćete koristiti boju za hranu, ulje i sirće.
Uskršnji venac od keksa keksasa cimetom će obradovati pre svega decu, ali i odrasle. Ukusan je, sa glazurom u obliku cveća.
Umesto da koristite boju, ove godine se odlučite za prirodno farbanje jaja, jer ćete tako dobiti najlepše nijanse.
Za katolički Uskrs spremite zapečeni krompir sa sirom i šunkom - jelo koje Amerikanci često služe za ovaj praznik.
Ulepšajte vašu trpezu preslatkim uskršnjim kolačem u obliku gnezda koji se puni čokoladnim jajima.
Naučite kako se prave tradicionalne uskršnje lepinje koje se jedu na Veliki petak.