Od ostataka jagnjetine možete da napravite ukusnu pitu po receptu čuvenog kuvara.
Iskoristite preostala jaja od Uskrsa, pa ih ispohujete i napunite.
Ove godine za Đurđevdan poslužite najukusnije slavsko žito sa čokoladom i orasima.
Za Đurđevdan ove godine umesto svinjskog mesa poslužite mediterasnku piletinu koja se brzinski priprema.
Sitni kolači sa belom čokoladom su idelani kao posluženje za Đurđevdan.
Čokoladne torte svi vole, a mi vam predlažemo da isprobate i ovaj recept, jer uspeva bukvalno svima.
Umesto da je pečete 4 sata, pripremite jagnjetinu za uskršnji ručak za manje od pola sata.
Naučite kako se pravi najukusnija pogača za Uskrs i to za manje od sat vremena.
Umesite mekano testo i napravite predivnu uskršnju pogaču koju ćete dekorisati ofarbanim jajima.
Ako želite da napravite ukusan ručak za celu porodicu, naš predlog su ove sočne svinjske šnicle.
Kolač sa bademima i suvim voćem u obliku golubice se sprema za Uskrs u Italiji.
Najlepše uskršnje predjelo se pravi vrlo jednostavno i na brzinu.
Ove godine napravite praznične kolače u obliku gnezda koji su jako ukusni.
Šećernom glazurom u prirodnim bojama možete da ukrasite uskršnje keksiće.
Pomoću čaja ofarbajte najlepša uskršnja jaja, a za što bolje rezultate ostavite ih u boji što duže.
Ako želite šarena jaja koja izgledaju predivno, dovoljno je da koristite vodu i lak za nokte.
Na najjednostavniji način oslikajte uskršnja jaja. Potrebna je samo bela olovka ili flomaster i malo strpljenja.
Ove godine uskršnju korpu obogatite šarenim jajima na koja ste zalepili konfete svih boja.
Ove godine za Uskrs napravite drugačiju tortu od kokosa u obliku zeca.
Intenzivno crvenu boju uskršnjih jaja dobićete grčkom tehnikom bojenja.