Kineska hrana koja se lako sprema kod kuće - piletina sa limunom!
Na Bledu je nastao recept za jednu od najukusnijih krempita, a veruje se da je ovaj kolač voleo i Tito.
Spremite i vi pitu sa višnjama kao Grci, jer smo sigurni da ćete se oduševiti ukusom.
Ako volite da jedete pileći giros, onda obavezno isprobajte ovaj recept.
Naučite kako se prave indijske mlečne krofne za koje nema čekanja da testo naraste.
Bećarac po turskom receptu možete da pravite i kada postite, a pogotovo ako ste ljubitelj pikantne hrane.
Naučite kako se prave mekane kilfice punjene nutelom.
Nasuvo sa krompirom se jednostavno sprema, a i sastojci su baš jeftini.
Kiš loren je nekad vrsta pite, a pravi se od sastojaka koje svi vole. Isprobajte i recept za kiš loren sa spanaćem i pečurkama.
Baruni se pravi lako, a obavezno isprobajte i ovaj recept sa džemom i jagodama.
Isprobajte i ovaj recept za neodoljivi grčki kolač sa grizom i mirisnim kremom.
Naučite kako se sprema originalni kačamak, a ukus mu poboljšajte dodavanjem pretopa ili slanine.
Ako volite da jedete giros, ovaj recept će vam se sigurno dopasti. Obogatite ga rukolom i parmezanom.
Isprobajte ovaj mediteranski kolač koji se pravi od testa i preliva sirupom.
Za današnji ručak vam predlažemo da napravite pileći ajmkac. Jednostavno jelo koje ćete obožavati ako niste probali.
Ako želite da napravite malo drugačiji ručak, onda je naš predlog da isprobate recept za suvlaki. Takođe, ovo jelo možete da služite i za večeru.
Naučite da pravite mekike kao Azijati. Mekane su i ukusne, a možete da ih služite sa omiljenim namazima.