Stvar ukusa
Naslovna
Najnovije
Praznici i slave
Recepti
Deserti
Posna jela
Kuhinje sveta
Trikovi i saveti
Zanimljivosti
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovna
Food Blogeri
Food Blogeri
Food Blogeri
POGAČICE SA SIROM I PIVOM: Testo ostaje mekano i vazdušasto i sutradan, a priprema nikad lakša (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ČOKOLADA SA RIŽOM BEZ ŠEĆERA: Više je nećete kupovati - napravite domaću veziju od samo 4 sastojka (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NAJLAKŠI NAČIN DA NAPRAVITE PITU SA SIROM: Sve sastojke pomešajte i sipajte u tiganj - prosto ko pasulj (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PILETINA SA ŠARGAREPOM KOJA SE MALTENE SAMA SPREMA: Meso je sočno i mekano kao puter (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
STARINSKI ŽUTI KOLAČ SA TREŠNJAMA I ČOKOLADOM: Vazdušasto slatko pecivo za koje vam ne treba posebno umeće (VIDEO)
Reaguj
1
Food Blogeri
KREM TORTA S JAGODAMA: Fil od bele čokolade i sočno voće osvajaju na prvi zalogaj - svi će tražiti parče više
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PUDING OD JAGODE KOJI SE NE KUVA: Kec u rukavu za iznenadne goste, a savršeno je kremast i osvežavajuć (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
JAFA TORTA BEZ PEČENJA: Puna fila od vanile sa mekanom korom od keksa i oraha, topi se pri svakom zalogaju
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
BRAUNI SA TIKVICAMA: Bez belog brašna, a toliko je sočan da se nećete zaustaviti samo na jednom parčetu
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PEČENI FERERO ČIZKEJK: Krcava kora od napolitanki i keksa sa bogatim filom od nutele - nema ko neće tražiti recept
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
BRZA PITA OD POVRĆA: Kore se prave od tikvica i krompira, a puni se sirom i šunkom (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
TURSKI KOLAČ S BADEMIMA: Od jednostavnih sastojaka, lako se pravi - sve samo umutite i pečete (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
TROUGLIĆI SA SIROM: Bogato nafilovano domaće pecivo će vas oduševiti, a peče se 20 minuta - zaboravićete na pekaru
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
LETNJA VERZIJA ČUVENOG KOLAČA - VOĆNA MAĐARICA: Deluje komplikovano, ali je neverovatno prosta za pripremu (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ZAPEČENO BELO MESO SA POVRĆEM: Biće sočno ako uradite jednu stvar pre pečenja (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
SLADOLED TORTA OD JAGODA I EUROKREMA: Ledena poslastica za koju vam treba 10 minuta, prava harmonija ukusa (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
IZLIVENA PITA SA MLADIM LUKOM: Nikad lakša za pripremu, a sutradan je još bolja (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PRELIV OD ROTKVICA I JOGURTA: Osvežavajuć i jednostavan za pripremu, a sastojci koštaju manje od 300 dinara (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
KOLAČ SA BANANAMA OD PROSTIH SASTOJAKA: Lagan i osvežavajuć, a priprema brza i laka (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
KREM ČORBA OD CELERA I PRAZILUKA: Spremna za tili čas, krcata je vitaminima, a sastojci koštaju manje od 300 dinara
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PAVLOVA TORTA S FILOM OD PLAZME: Krckava beze kora i sočne jagode čine je idealnom poslasticom za tople dane (VIDEO)
Reaguj
1
Food Blogeri
RECEPT ZA NAJBOLJE MLADE KROMPIRIĆE: Svi ih spremaju na isti način, a 3 sastojka prave ogromnu razliku (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ROLAT OD PLAZME I NUTELE BEZ PEČENJA: Nikad jednostavnija poslastica od 5 sastojaka, spremna za tili čas
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
JEDINSTVENA LARINA TORTA: Meke kakao kore natopljene filom za krempite - tope se pri svakom zalogaju! (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ČOKO-MALINA TORTA: Osvežavajuća i lagana poslastica, s najfinijim ganaš kremom
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
BRZA SELJAČKA POGAČA BEZ KVASCA: Lako se mesi, nema čekanja da testo naraste, a ostaje sveža i sutradan
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PITA SA PEČENICOM I BELIM SIROM: Iz nekoliko slojeva, brzo i lako se sprema, prava domaćinska
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PILEĆI PAPRIKAŠ - OTKRIVENA TAJNA UKUSNOG RUČKA: Iskusne domaćice se kunu u ovaj sastojak, a koristi se umesto zaprške
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PITA SA SPANAĆEM I ŠUNKOM KOJA NESTAJE U TRENU: Pravi se kao pica, a uz bakin recept uspeva i početnicima
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
SALATA SA PILETINOM I KUVANIM JAJIMA: Za 15 minuta spreman je lagani ručak za desetku - prste da poližete
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PROVERENI RECEPT ZA PAMUK POGAČU: Nežna kao duša, a mekana ko pena - testo se nikad lakše mesi
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
OSVEŽAVAJUĆA TORTA SA JAGODAMA: Ledena poslastica koja se ne peče - uspeva i početnicima
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ŠUŠKAVA PITA SA PEČURKAMA I MLADIM KROMPIROM: Toliko je dobra da će svi misliti da ste sami razvlačili kore
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
3 PREDLOGA ZA NAJLEPŠE USKRŠNJE TORTE: Svečane, a jednostavne, tope se pri svakom zalogaju
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NEPREVAZIĐENI KLASIK - GABON TORTA: Čokoladna poslastica sa mekanim korama koja se neverovatno lako pravi
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
3 RAZLIČITA NAČINA FARBANJA USKRŠNJIH JAJA: Sa ljuskama crnog luka nastaje magija, a najlepša ćete oslikati dekupažom
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
BAKINE PRŽENICE SA SPANAĆEM: Zaboravićete na obične, a mleko zamenite ovim sastojkom
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PIRE OD KOPRIVE PO BAKINOM RECEPTU: Jeftin prilog koji jača imunitet i pomaže kod bolova
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PITA SA SPANAĆEM I FETOM BEZ KORA: Od jeftinih sastojaka, a brzo i lako se pravi - sveža je i sutradan
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PITA SA SIROM I SPANAĆEM OD DOMAĆIH KORA: Lako i brzo se pravi, a ukusna je i sutradan
Reaguj
Komentariši
1
…
3
4
5
…
9
Arhiva
Sin Džona Travolte je praunuk Elvisa Prislija? Holivudski glumac u centru skandala vrednog 50 miliona dolara
Najkraći dan u godini pokreće promene: Da li ste među 3 znaka koji će 21. decembra osetiti najjači udar sudbine
Tito je pred smrt poslao Jovanku kod ovog čoveka: On konačno progovorio o njihovom odnosu, trovanju i komisiji
Šta ide u "supu besmrtnosti“ stogodišnjaka sa Tibeta? Telo im je posuda koju greju hranom i dobrim mislima
Kakav utisak ostavljate na ljude? Test otkriva kako vas dugi vide
Godišnji horoskop za Lava u 2026: Prolazite kroz tihu promenu, uživate u samoći i čuvate spektakl za kraj