Stvar ukusa
Naslovna
Najnovije
Praznici i slave
Recepti
Deserti
Posna jela
Kuhinje sveta
Trikovi i saveti
Zanimljivosti
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovna
Food Blogeri
Food Blogeri
Food Blogeri
NAJBOLJA SRPSKA SARMA: Tajna je u filu koji se pravi na drugačiji način, a bez ovog sastojka ne možemo da je zamislimo
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
OMILJENA SRPSKA POSLASTICA - PESAK TORTA BEZ PEČENJA: 3 sloja kremastog fila i odozgo čokolada
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ZAPEČENE TESTENINE SA SPANAĆEM I SIROM: Ručak za male pare - nećete ni primetiti da nema mesa
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
STARINSKI UŠTIPCI: Ne upijaju ulje, brzo se prave, a sastojke već imate kod kuće
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
OD JEDNE SMESE NAPRAVITE VIŠE RAZLIČITIH VRSTA I OBLIKA SITNIH KOLAČA: Ne peku se - odlični za slave i praznike
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
OBLANDE SA SUVIM SMOKVAMA I ORASIMA: Stari dobri recept koji svaka domaćica mora da ima u svom kuvaru
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NESKVIK TORTA USPEVA I NEISKUSNIM DOMAĆICAMA: Napravite 3 kore, a zatim nafilujte - deluje komplikovano, a uopšte nije
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
AKO VOLITE BAKLAVE OBOŽAVAĆETE GRČKI BUREK SA GRIZOM: Zamenite čuvenu poslasticu baka Jelinim receptom
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
POTREBNA SU VAM 4 SASTOJKA I 1 ŠERPA ZA FANTASTIČAN SLATKIŠ: Čokoladne kuglice sa kornfleksom - najbrži sitni kolači
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PATIŠPANJ TORTICE OD KUPOVNIH KORA: Spas za sve "lenje" domaćice - gotove su dok trepnete
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NAJPOPULARNIJI STARINSKI KOLAČ - MAĐARICE: Ako ovo uradite sa korama pripremićete ih lakše nego do sada
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
TAJNA JE U MARINADI OD 2 SASTOJKA: Evo kako da prženo belo meso bude mekano i sočno
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ZIMSKA ŠVARCVALD TORTA NIKAD LAKŠE PRIPREME: Ne treba vam rerna jer nema pečenja kora, a 1 sloj joj daje poseban šmek
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
2 KORICE I 2 FILA, PA SVE PRELIVENO ČOKOLADOM: Nutela torta sa lešnicima za koju se traži parče više
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NISTE JE SPREMALI NA OVAJ NAČIN: Krem čorba od karfiola - smazaćete sve iz tanjira i tražiti repete
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
IZGLEDAJU KAO OBLANDE - ŠTANGLICE SA MAKOM: Dodajte još keks i rozen kore, a sve prelijte čokoladom
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ZA OVAJ KOLAČ VAM NE TREBA MIKSER JER SE SPREMA ZA 10 MINUTA: Posni slatkiš sa čokoladom
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PRAVIĆETE ODMAH DUPLU MERU: Osnovno testo za medenjake - jednostavna priprema najmekših keksića
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NAPRAVITE DOBOŠ TORTU NA LAKŠI NAČIN: Uspeće vam iz prvog pokušaja, a sa ovim trikom vam se kora neće lepiti za papir
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
JEFTINO I LAKO - PITA SA JABUKAMA: U dobro provereni recept dodajte 2 fantastična sastojka koja je čine neodoljivom
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ROLOVANI ČUPAVCI - ČUVENI KOLAČ JOŠ BOLJEG UKUSA: Umesto kokosa možete da koristite i orahe
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NAJBOLJA SRPSKA PITA - CARSKA: Naučite da je napravite brzo i lako po bakinom receptu
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ISPOHUJTE BELO MESO BEZ KAPI ULJA: Poslužite sa pire krompirom u koji dodajte 1 začin za bolji ukus
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
JEFTINO, A ZASITNO POSNO JELO - KROMPIR SA POVRĆEM: Prelijte krem supom i zapecite u rerni
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NAJMEKŠE KIFLICE DO SADA PO BAKINOM RECEPTU: Sa ovim receptom umesićete testo bolje od profesionalaca
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PRINCES KROFNA TORTA: Bolja je od čuvenog slatkiša jer se dodaje i plazma
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
ZA KORU JE POTREBNO 1 JAJE I JOŠ PAR SASTOJAKA: Napravite starinsku poslasticu TOČAK TORTU bez puno truda
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NAJMEKŠE POSNE KROFNE SA JABUKOM: Ne gubite vreme sa prženjem, ispecite ih U RERNI, a 1 začin im daje prelepu boju
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
TRADICIONALNA VRANJANSKA PITA - SAMSA: Ispečenu prelijte sa kajmakom, kiselim mlekom i belim lukom
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
LEPINJE PUNJENE SIROM: Kvasac zamenite 1 sastojkom koji svi imaju u kuhinji, a jogrut dodajte kako bi testo bilo mekano
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PODVARAK SA KROMPIROM: Savršen posni ručak za čiju pripremu vam ne treba puno truda
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PIKANTNI LOSOS IZ RERNE: Evo kako da napravite jednu od najzdravijih riba bolje nego u restoranu
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
KEKS SA KOMADIMA ČOKOLADE: Još je bolji kad odstoji, jer postaje hrskaviji i ukusniji
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
PLETENICA POGAČA: Bez jaja i mleka umesite najmekše testo, biće sveže i sutradan
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
POSNE FERERO KUGLICE: Pojedu se u jednom zalogaju, a naprave se za tili čas
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
POSNE BAJADERE: Neizostavne su za Svetog Nikolu, gosti ih odmah razgrabe
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
3 POSNE IZLIVENE PITE OD 1 TESTA: Uštedite vreme i sa ovim trikom ih ispecite u jednoj turi
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
OBAVEZNA JE NA TRPEZI ZA SVETOG NIKOLU - ČOKO KOKOS TORTA: Brzo, lako, a može i u poslednjem trenutku da se spremi
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
NAPRAVITE DOMAĆE SLANCE BOLJE NEGO IZ PEKARE: Poboljšajte ukus sa 2 začina - bakin proveren recept
Reaguj
Komentariši
Food Blogeri
2 SLATKE I 1 SLANA: U istom plehu i od jednog pakovanja kora ispecite 3 različite POSNE PITE
Reaguj
Komentariši
1
…
6
7
8
9
Arhiva
Sin Džona Travolte je praunuk Elvisa Prislija? Holivudski glumac u centru skandala vrednog 50 miliona dolara
Najkraći dan u godini pokreće promene: Da li ste među 3 znaka koji će 21. decembra osetiti najjači udar sudbine
Tito je pred smrt poslao Jovanku kod ovog čoveka: On konačno progovorio o njihovom odnosu, trovanju i komisiji
Šta ide u "supu besmrtnosti“ stogodišnjaka sa Tibeta? Telo im je posuda koju greju hranom i dobrim mislima
Kakav utisak ostavljate na ljude? Test otkriva kako vas dugi vide
Godišnji horoskop za Lava u 2026: Prolazite kroz tihu promenu, uživate u samoći i čuvate spektakl za kraj